Betaalmogelijkheden

Bij Prinse afdekmaterialen kunt u op meerdere manieren veilig betalen via een beveiligd SSL certificaat.

Wij bieden u de volgende betaalmogelijkheden:

  • IDEAL.
  • MisterCash – voor onze belgische klanten.
  • Sofortbanking – voor onze duitse klanten.
  • Vooruitbetalen via een normale bankoverboeking. 

IDEAL is een betaalmethode die ontwikkeld is door verschillende Nederlandse banken om de betaling van online producten en -diensten te vergemakkelijken. U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

IDEAL wordt ondersteunt door:

 

Voor onze Belgische klanten hebben wij MisterCash. U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met MisterCash wilt betalen. Klik dan op de MisterCash-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Voor een bestelling met een MisterCash betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

 

Voor onze Duitse klanten hebben wij SofortBanking. U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met SofortBanking wilt betalen. Klik dan op de SofortBanking-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Voor een bestelling met een SofortBanking betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling. 

 

Vooruitbetalen via een normale bankoverboeking kunt u doen via onderstaande gegevens. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met vooruitbetalen wilt betalen. Klik dan op de betaalknop- “bij vooruitbetalen”. U maakt de betaling zelfstandig over met een schriftelijke overschrijving of met internetbankieren. Voor een bestelling bij vooruitbetaling zijn verder geen bijkomende kosten aan verbonden, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling. Ook heeft u nog wat bedenktijd om uw bestelling definitief te maken. Zodra wij de betaling binnen hebben, versturen wij uw bestelling.

Te name van:Prinse afdekmaterialen
Plaats:Medemblik 
ABN Amro banknummer:535240473 
IBAN:

BIC:

NL31ABNA0535240473

 ABNANL2A