Garantie

Prinse afdekmaterialen biedt net zoals andere winkels een fabrieksgarantie. Mocht het product door een fabricagefout beschadigd zijn, dan sturen wij het product voor u terug naar de fabrikant. Dit verschilt niet van andere winkels, zij sturen het product namelijk ook terug naar de fabrikant. Bovendien geven we je op al onze producten minimaal 2 jaar garantie op fabricagefouten.

Wat is gedekt
Prinse afdekmaterialen garandeert de originele koper dat haar producten voor een periode van twee jaar na aankoopdatum vrij zijn van materiaal- en productiefouten, behalve in de hieronder beschreven situaties. Blijkt je product dus onverhoopt defect te zijn geraakt, dan kun je er zeker van zijn dat we dit voor je op gaan lossen. Ook buiten de fabrieksgarantie.

Wat is niet gedekt
Prinse afdekmaterialen is niet verantwoordelijk voor de natuurlijke veroudering van materialen die onvermijdelijk optreedt bij intensief gebruik (bijvoorbeeld schade door ultraviolet licht, UV licht en versleten ritsen) of defecten die ontstaan door ongelukken, misbruik, veroudering, beschadiging door dieren, stormschade, verkeerd gebruik of onjuist onderhoud. Ritsen zijn uitgesloten van garantie. Schade aan ritssluitingen valt buiten de garantie.

Niet helemaal zeker of het defect aan jouw product onder de garantievoorwaarden valt? Neem dan contact met ons op.

Vragen of klachten
Mocht u nog vragen hebben over het garantiebeleid van Prinse afdekmaterialen of een klacht hebben over een geleverde bestelling, neemt u dan contact op met ons op via info@afdekmaterialen.nl. Vergeet hierbij alstublieft niet uw naam, bestelnummer en factuurnummer te vermelden. U krijgt binnen 3 werkdagen uw antwoord.

Geschillencommissie thuiswinkelkeurmerk
Naast dat u een klacht bij ons kunt neerleggen, kunt u ook een klacht indienen bij de geschillencommissie van www.thuiswinkelkeurmerk.info. Trailstore neemt iedere klacht (groot of klein) altijd serieus. Wij zijn van mening dat er een leerproces uit iedere feedback gehaald kan worden, positief of negatief.

Ga verder naar: Klantenservice